Vier met ons de Vlaamse feestdag!

8 juli 2017
10 juli 2017
11 juli 2017

Viering Vlaamse Feestdag

Het 11 juli-Komitee organiseert verschillende evenementen naar aanleiding van de Vlaamse feestdag. Kom en vervoeg N-VA Brugge tijdens deze bijeenkomsten samen met vrienden en familie.

We kijken ernaar uit u te mogen begroeten!

8 juli: De Breydel en De Coninck Wandeltocht. De start en aankomst vindt plaats in de VTI-campus in Sint-Andries. U kunt zich ter plaatse inschrijven van 8 tot 15 uur. Klik hier voor meer info. 

10 juli: Academische Zitting in het Stadhuis, gevolgd door de bloemenhulde op de Markt. Daarna volgt een gratis optreden van niemand minder dan Raymond van het Groenewoud op de Burg. 

11 juli: Burgrock vanaf 15 uur. Om 20 uur start het avondprogramma met Elektrik Blue, ZwartWerk en Fleddy Melculy als afsluiter om 23 uur. De toegang is voor iedereen gratis.

Meer info over de activiteiten van het 11 juli-Komitee vindt u hier.  

Adres: 

Markt en Burg

Verwant nieuws

Op 11 juli 2017, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws en activiteiten

De Brugse N-VA-verkozenen en -bestuursleden wensen u een hele mooie Vlaamse feestdag. Als Vlaams-nationale partij streven wij naar een zelfstandiger Vlaanderen. We zijn ervan overtuigd dat dit beter en rechtvaardiger is voor u en alle Vlamingen. Brugge en verscheidene Bruggelingen speelden een …

Op 10 juli 2017, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws en activiteiten

Wij wensen u van harte een fijne Vlaamse feestdag toe! 11 juli is een heel symbolische datum voor N-VA Brugge. Niet alleen vieren wij op deze dag de Vlaamse feestdag, ook het nieuwe secretariaat van onze afdeling bevindt zich in de Elf Julistraat. Kan het nog mooier voor de N-VA?  Bij de …