Nieuw N-VA bestuur in Brugge

Op 8 maart 2016, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws en activiteiten
Bestuur N-VA Brugge

De Brugse N-VA-leden verkozen vanavond een nieuw N-VA-bestuur.

Dirk Barbier is de nieuwe voorzitter, Hendrik Vermeulen de nieuwe ondervoorzitter. Daarnaast werden nog 18 andere bestuursleden verkozen. Zij vormen samen met de N-VA-mandatarissen het bestuur van de Brugse N-VA voor de komende drie jaar.

 

 

 

De verkiezingen vonden plaats in de salons van het restaurant “Lodewijk van Male” onder leiding van arrondissementsvoorzitter Geert Orbie en in aanwezigheid van de kamerleden An Capoen (meter van de afdeling) en Daphné Dumery (regioverantwoordelijke). Ook de Brugse N-VA-mandatarissen waren erbij.

Alle kandidaten werden vlot verkozen.

Dirk Barbier, de nieuwe voorzitter, is een 66-jarige tandarts die een belangrijke rol speelt in het Verbond der Vlaamse Tandartsen vzw.  Hij woont aan de Ezelpoort en is actief in verscheidene verenigingen. De nieuwe ondervoorzitter, Hendrik Vermeulen, is de 43-jarige zaakvoerder van “Ocean Gate Logistics” (Zeebrugge) en woont in Sint-Kruis.

Daarna werden de volgende personen verkozen tot bestuursleden: Philippe Angely, Ilse Coopman, Wim Decraemer, Dominique De Spiegelaere, Eric D’Hiet, Nicolas Gervoyse, Michel Goormachtigh, Mirjam Lammens, Peter Merlevede, Bernard Muylle, Bob Monstrul, Marnix Neirinck, Erwin Priem, Martijn Rogiers, Toon Van Moerbeke, Bernard Vermeersch, Marc Wastiels en Hannes Ysebaert.

Volgende week verdelen de bestuursleden de overige functies onder elkaar, zoals secretaris, penningmeester en de verantwoordelijken voor organisatie, communicatie, programma, ledenwerving, enz.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is