Nieuw Brugs N-VA bestuur wijst functies toe

Op 20 februari 2019

Nadat de leden vorige week Anne Claeys tot voorzitter en Patrick Daels tot ondervoorzitter verkozen, wezen de bestuursleden nu de andere interne functies toe. Ook daar valt de vernieuwing en vervrouwelijking op.

Zo zullen Ilse Coopman en Barbara van den Bosch samen het secretariaat van de afdeling voor hun rekening nemen, terwijl Matthias Neyt secretaris van de gemeenteraadsfractie wordt.  Dominique De Spiegelaere blijft penningmeester. 
Barbara van den Bosch en Pol Van Den Driessche verzorgen de communicatie van de Brugse N-VA, Bernard Vermeersch is verantwoordelijk voor de organisatie van de talrijke evenementen van de afdeling. Eric D'hiet neemt weer de taak op zich van leden verantwoordelijke. Jong N-VA-voorzitter Ilse Coopman blijft uiteraard de jongerenverantwoordelijke binnen ons bestuur, “de Groot-Brugse Raad”.
Wim Decraemer tekent voor de organisatie van de bedeling van het Huis-aan-huis-blad en hij zal ook de Brugse campagne voor de verkiezingen van 26 mei coördineren.

Anne Claeys is bijzonder opgetogen: “Voorzitter mogen zijn van zo’n team van meer dan 30 bestuursleden en mandatarissen is super. De voorbije dagen voelde ik tijdens elke vergadering het enthousiasme om er voluit tegenaan te gaan: in de gemeenteraad, in Brussel maar vooral en zeker ook ‘op straat’, tussen en voor de Bruggelingen. De nederlaag van oktober vorig jaar is doorgeslikt, nu gaan we voluit voor de toekomst. Erop en erover!”.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is