met de bus naar de familiedag in Plopsaland

Op 6 juni 2016, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws en activiteiten

Op zondag 11 september is Plopsaland in De Panne helemaal van de N-VA. En dus ook van jou en je familie. Want zo hoort dat op een familiedag: iedereen die deel uitmaakt van de grote N-VA-familie is dan meer dan welkom. Al zullen de kinderen - kleine maar evengoed grote - die dag wel extra in hun nopjes zijn: niet voor niks werd Plopsaland De Panne vorig jaar al voor de vijfde keer verkozen tot Meest Kindvriendelijke Pretpark van het land.

Het attractiepark staat volledig in het teken van de bekende figuren uit de Studio 100-stal: K3, Bumba, Kabouter Plop, Mega Mindy, Piet Piraat, Samson en Gert - te veel om op te noemen. Ook volwassenen komen moeiteloos aan hun trekken. Om de wondere wereld van Plopsaland die dag in te reizen volstaat het om tickets te bestellen. En dat kan je ook nog eens onbeperkt doen. Ook niet-N-VA-leden zijn dus van harte welkom. Breng met andere woorden gerust je hele familie, buren en vrienden mee! Inschrijving voor de familiedag doe je via het ledenportaal: https://mijn.n-va.be/familiedagplopsaland. De kostprijs voor de tickets - 5 of 10 euro - krijg je op de familiedag zelf terugbetaald in de vorm van drankbonnetjes. Tickets voor kinderen onder de drie jaar zijn gratis.

Het volledige programma van onze familiedag, met alle praktische details, vind je hier

 

Vanuit heel Vlaanderen reizen er N-VA-bussen naar Plopsaland. Dus ook vanuit jouw regio!

Bus 5: Torhout - Beernem - Oostkamp - Brugge

Opstapplaatsen:

8 uur: Torhout (zwembad)
8.20 uur: Beernem (station)
8.30 uur: Oostkamp (hotel Brugge Vandervalk)
8.40 uur: Brugge (Bargeplein)

Bijdrage: 5 euro per persoon
Inschrijven met vermelding van de opstapplaats kan bij Martijn Rogiers martijn.rogiers [at] n-va.be (subject: inschrijven%20bus%20familiedag%20Plopsaland)  of 0472 84 90 13.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is