Klinken op en in de schoonste stad

Op 29 januari 2017, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws en activiteiten

De Brugse N-VA-afdeling wacht bewust tot het einde van de 'nieuwjaarsmaand' om haar receptie te organiseren. De volkswijsheid indachtig "Zie je van Brugge, zet je vanachter" :-)

Maar net zo goed voelt elk lid en iedere sympathisant dat we straks de eerste willen worden en de schoonste stad van Vlaanderen mee willen gaan besturen. We zijn trouwens al volop bezig met de inhoudelijke voorbereiding van de komende electorale strijd.

Om u daarover al iets te vertellen, maar vooral omdat we elkaar alle goeds willen toewensen, verwachten wij u op de nieuwjaarsontmoeting die plaatsvindt op zondag 29 januari vanaf 10u30 in Yachtclub Flandria, Bargeweg 17 te Brugge (aan het Kanaaleiland, vlakbij de Barge). U kunt daar makkelijk parkeren. 

De bestuursleden en de mandatarissen van de Brugse regio verwelkomen u graag met een lekker glaasje en een heerlijk hapje. We konden minister van Mobiliteit en Toerisme Ben Weyts strikken om een warm woordje te plaatsen. 

We kijken erg uit naar uw komst, uw suggesties en uw vragen. Stuur een mailtje met hoeveel u van de partij zult zijn, zo weten we alvast hoeveel flessen we best koel zetten. Onze Organisatie-man en zijn team zijn er klaar voor: bernard.vermeersch [at] n-va.be (subject: inschrijven%20Nieuwjaarsreceptie%20Brugge)

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is