Paul Desender tweede op N-VA-lijst

Op 14 mei 2012

Het bestuur van N-VA-Brugge wees Paul Desender aan om op de tweede plaats van de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen te staan. Samen met lijstaanvoerster Ann Minne-Soete beschikt de Brugse N-VA zo over een sterk duo aan de kop van de lijst.

 

Ik wil er voluit voor gaan. Ik ben overigens zeer gelukkig over de manier waarop ik door de Brugse N-VA werd onthaald en dat ik thans deze kans krijg”, zegt een opgetogen Desender. “Opgegroeid in een Vlaams nest en actief geweest in de Volksunie, bleef ik de voorbije jaren altijd de politiek volgen naast mijn drukke professionele bezigheden. Ik ben ervan overtuigd dat we met een prachtige groep kandidaten en een vernieuwend programma op 14 oktober zullen winnen. Want het is ook in Brugge tijd voor verandering.”

 

Paul Desender is 54 jaar en is - na een loopbaan bij de overheid en als directeur van de KHBO - thans actief als ondernemer bij Electrawinds. Een bedrijf dat hij samen met zijn broer Luc en beider vrouwen in 1998 oprichtte. Electrawinds is vandaag een belangrijke Europese speler op de gebied van hernieuwbare energie.

 

Het N-VA bestuur vermoedt tegen de zomervakantie klaar te zijn met de hele lijstvorming. De komende dagen vinden nog gesprekken met enkele mensen plaats.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is