N-VA-lijst krijgt steeds meer vorm

Op 28 maart 2012

Nadat op de meeting met Bart De Wever (7 maart jl.)  al een eerste grote groep kandidaten voor de Brugse N-VA-lijst werd bekendgemaakt, besloten nu nog een aantal interessante en boeiende Bruggelingen hun schouders onder het project van de N-VA te zetten.

Het gaat om de volgende mensen:

  • Aagje Merlevede (50), Sint-Kruis, diëtiste en hygiëneconsulente in het psychiatrisch ziekenhuis OLVrouw in Sint-Michiels.
  • Kaatje Perdu (41), Sint-Andries, gewezen zelfstandige in de horeca, nu toezichtshouder in het Sint-Lodewijkscollege.
  • Elisabeth Schwenke (62), Brugge, voormalig uitbaatster ijszaak Laurenzino, nu bediende in de ‘Paris Londres’.
  • Richard Sys (66), Zeebrugge, gepensioneerd havenmecanicien, gewezen vakbondsafgevaardigde voor het ABVV.
  • Rita Vanhoutte (65), Brugge, gepensioneerd kleuterleidster Koninklijk Atheneum.
  • Alain Verhaeghe (46), Brugge, sales manager en lichtadviseur Hugo Neumann, bestuurslid Sint-Sebastiaansgilde en lid van tennisvereniging ‘Witte Beer’.

Binnenkort maakt nog een aantal vrouwen en mannen hun overtuigde keuze bekend. Op 12 mei, tijdens ons Programmacongres, zullen dan de laatste namen van de N-VA-lijst volgen.

De kandidaten op de N-VA-lijst vormen een mooie staalkaart van het actuele, levende Brugge. Stuk voor stuk enthousiaste en capabele mensen die onder leiding van ons topduo Pol Van Den Driessche en Ann Minne-Soete ongebonden gaan voor verandering, gedreven door frisse ideeën”, zegt een tevreden voorzitter Tijl Waelput.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is