N-VA-campagneborden gevandaliseerd

Op 21 juni 2012

Vandalisme tijdens de campagneDe voorbije nachten werden campagneborden van de N-VA in Sint-Kruis beklad. De slogan “De kracht van verandering” werd aangepast tot “De kracht van fascisme” en er werden hakenkruisen op de affiches geschilderd. N-VA betreurt en veroordeelt deze vandalenstreken. De partij zal de borden zo spoedig mogelijk vervangen. Bij nieuwe feiten zal klacht worden ingediend bij de politie.

"Blijkbaar maken we bepaalde mensen zenuwachtig.” zegt communicatieverantwoordelijke Johan Deprez van N-VA Brugge. “Eerder al werd ons bord aan de Blankenbergse Steenweg beschadigd. Nu hebben vandalen het gemunt op onze campagneborden in Sint-Kruis. Het is duidelijk dat men de N-VA wil beschadigen door ons met de donkerste periode uit de recente geschiedenis te associëren. Dat is bijzonder laaghartig.”

 “Zou het kunnen dat sommigen niet in staat zijn ons met woorden en ideeën te bekampen en daarom menen zich te moeten verlagen tot dergelijke feiten? We kunnen ons overigens niet inbeelden dat ook maar één Brugse kiezer, die uitkijkt naar verandering, zich door deze verachtelijke daden laat beïnvloeden. We roepen iedereen op tot een propere campagne”, besluit Deprez.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is