N-VA begrijpt ergernis over mobilhomes in Zeebrugge

Op 3 september 2012

De N-VA begrijpt de toenemende ergernis van de bewoners van de Graaf Jansdijk in Zeebrugge. Zij voeren al meer dan twee jaar een strijd tegen de storende aanwezigheid van zwerfwagens of mobilhomes in hun woonstraat. Kennelijk luistert ook niemand van het college naar de verzuchtingen van deze Bruggelingen.

Deze straat is in elk geval geen goede locatie voor zwerfwagens. Het verbaast de N-VA dat de stedelijke overheid laat betijen en zelfs niet optreedt tegen overtreders, zoals eigenaars van mobilhomes die in deze straat toch overnachten en daarbij voor overlast zorgen.

Lijstaanvoerster Ann Minne-Soete: "Tijdens onze fietskaravaan zaterdag konden ook wij vaststellen dat die straat en de directe buurt absoluut niet geschikt zijn als standplaats voor zwerfwagens. Er moet een alternatief worden gezocht en gevonden, buiten de woonbuurt. Met graag ook de nodige voorzieningen voor deze rondreizende toeristen. Want helemaal onaanvaardbaar wordt het wanneer mensen hun mobilhome als een soort van permanente bewoning gaan gebruiken. Zeebrugge verdient beter."

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is