Jong N-VA Brugge lanceert zijn jongerenwebsite met de komst van nationaal voorzitter Bart De Wever naar Brugge.

Op 12 juni 2012

Nationaal voorzitter Bart De Wever zakt af naar Brugge op maandag 18 juni van 15u tot 17u. De nationale campagnebus van de N-VA zal halt houden op 't Zand. Bart De Wever voert samen met de kandidaten en bestuursleden van N-VA Brugge een precampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in de winkelstraten van Brugge. Dit kadert in de nationale precampagne van de N-VA.

Jong N-VA Brugge grijpt de komst van Bart De Wever aan om hun jongerenwebsite te lanceren, www.jongnvabrugge.be. ‘Op onze jongerenwebsite worden de kandidaten en het jongerenprogramma in de kijker geplaatst. We zullen de komende maanden ook nog verrassende en verfrissende filmpjes plaatsen op onze website', aldus voorzitter  Ben Glorieux.

Jong N-VA en de Brugse N-VA verontschuldigen zich bij de jongeren die op deze bewuste maandagnamiddag nog aan het studeren zijn. We zullen er bij Bart De Wever op aandringen kort na de zomervakantie nog eens naar Brugge af te zakken. Misschien wel voor onze fuif, die we kort voor de verkiezingen plannen’, sluit ondervoorzitter Noélia Sanchez met een knipoog af.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is